Annons

Krafttag krävs för hemlösa barn

Landskrona stad kallas till möte med Barnombudsmannen för samtal om vräkta barn. Statistiken över hemlösheten i Landskrona har ökat de senaste åren och därmed har flera barn också drabbats när familjer vräkts. – Jag tycker det är bra att nu Barnombudsmannen tar den borgerliga kommunledningen till samtal. Detta har jag och Socialdemokraterna framfört sen vi såg att ökningen kom, säger Jonas Esbjörnsson(S) andre vice ordförande i individ- och familjenämnden, som även interpellerat i kommunfullmäktige i frågan.
– Att det skulle gå så långt som att kommunen nu skulle bli kallad och vara en utav de kommunerna som har den högsta vräkningen av barn är en skandal, dundrar han.
– Det är hög tid att den borgerliga kommunledningen nu tar sitt ansvar, avslutar Jonas Esbjörnsson som efterlyser krafttag för att vända på problemet.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser