Annons

Populär äventyrspark åter på karnevalen

För femte året i rad kommer Fält & Fritid med Lotta Andersson som ansvariga i samarbete med Ivan Varga och tillsammans med en grupp från den kommunala feriepraktiken att förbereda, bygga och hålla i äventyrsparken för barn på Landskrona Karnevalen.

Under tre veckor kommer tolv ungdomar att sommarjobba med att rita, planera och bygga den mycket uppskattade äventyrsparken för barn. Förra året var parken där barn fick gå på lina, balansera på stockar och ta sig fram på en utstakad bana ett uppskattat inslag i karnevalsutbudet.
– Över 1000 barn gick förra årets bana under tre dagar, meddelar  Lotta Andersson, ungdomssekreterare på Fält & Fritid.

Annons
 

Ungdomarnas feriepraktik inledes i  måndags med en genomgång. I var hela gruppen över på Ven och provade på och inspirerades av Ivan Vargas höglandsbana ”Äventyrsarken”. I veckan har man även hunnit med lite ledarskapsträning. Ungdomarna kommer att arbeta mellan 8.30 och 16.30 under vardagarna samt i skift under karnevalen.
Äventyrsparken kommer likt tidigare år att ligga nere vid konsthallen vid Parkgatan och vara öppen 12-21 under karnevalsdagarna.

– Vi hoppas på tre härliga veckor med gott arbete och mycket skratt där ungdomarna tillsammans får lära sig nya saker och få en positiv erfarenhet av arbetslivet, avslutar Lotta Andersson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser