Annons

Nya entreprenörer i stadshusets restaurang

Från och med idag kommer stadshusets restaurang att drivas av nya entreprenörer. Det är Göran och Kim Öhman som sedan tidigare driver Gammeleksgården strax utanför tätorten som nu öppnar inne i stan. Krögarna kommer att öppna upp för servering den 4 juli 2011 för kommunanställda. Verksamheten kommer därefter att utvecklas successivt. Inom kort kommer restaurangen även att vara öppen för allmänheten samt på kvällar och helger.
– Vi håller på att lösa en del interna säkerhetsproblem eftersom det är ett säkrat hus. Som det är idag måste man gå in genom receptionen och där är dörrarna låste. Så kan vi inte ha det, säger Göran Öhman.
Menyn kommer i att bestå av kötträtter men även en satsning på fisk och skaldjur utlovas och till detta vill krögarna kunna servera vin.
– Vi håller på att söka alkoholtillstånd med detta blir inte klart förr än efter sommaren, säger Göran Öhman som även tänker se över möjligheterna till en trevlig uteservering i på kajen utanför restaurangen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser