Annons

Kulturlabbet bjuder in till picknick

Sommarens andra arrangemang för Kulturlabbet står för dörren. Imorgon är det dags för LA Picnic på Citadellet. Med start klockan 13 är tanken att såväl enskilda som sällskap ska bege sig till platsen med korgen under armen.
I korgen finns exempelvis en filt, lite gott att äta och dricka samt kanske ett musikinstrument, säger Sven-Erik Thosteman från Kulturlabbet.
– Var annars än på Citadellets grönytor smakar en sommarlördag bäst, säger han och välkomnar alla som vill tillbringa en sommareftermiddag tillsammans med gamla och nya vänner. 
– Vi anordnar en brännbollsplan i Bastion Wrangel, berättar Sven-Erik Thosteman från Kulturlabbet.
– Bouleklubben lär ut boulespel bakom Why Not Café, SMHI ordnar solen och om besökarna har med sig gitarren så blir dagen fulländad.

LSR och Ohlssons har lovat ta hand om skräp efter picknicken.
Det kommer att finnas en återvinningsavdelning för sådant som glas, petflaskor och burkar samtvanliga soptunnor och bajamajor.
– Vi hoppas att även besökarna vill bidra genom att använda flergångsmaterial, inklusive flergångsgrill om de tänkt grilla.

Annons
 

Det är första gången som Kulturlabbet arrangerar LA Picnic i sommar.
-Vi vet att det är vanligt att enskilda privata sällskap har picknick på Citadellet, säger Jeanette Höljefors, ordförande i föreningen.
– Men vi tyckte det var en rolig idé att få flera sällskap att komma till samma picknick.

Efter sommarens fotoutställning Strecket och picknicken på Citadellet har  Kulturlabbet mer på gång.
– Föreningens ambition är att arrangera olika publika evenemang och vi välkomnar fler medlemmar som vill vara med i det arbetet, säger Jeanette Höljefors och berättar att redan nästa helg händer mer spännande saker.

Kommande arrangemang från Kulturlabbet den här sommaren är Music Corners, gatumusik i centrala Landskrona, den 9 juli och utomhus film på Citadellet den 5 augusti.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser