Annons

Nominera årets företagare

Sedan 1985 har utmärkelsen Årets Företagare delats ut i Landskrona. Senast gick utmärkelsen till Stefan Petersson, som driver företaget SP Chark i Asmundtorp..
– Vi gör det för att lyfta fram människan bakom företaget. Vi vill synliggöra de företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att göra allt bättre affärer, säger Ronny Ahrling, ordförande i Företagarna Landskrona.
Idag är det sista chansen att nominera Årets Företagare i Landskrona 2010.
– Vem som helst kan nominera, säger Anette Ohlsson styrelseledamot i Företagarna Landskrona och berättar vidare att nomineringsblankett finns att ladda ner på lokalavdelningens hemsida www.landskrona.fr.se.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser