Annons

Dags för allsång i ny tappning

I kväll är det dags för den första allsångskvällen i Slottsparken i Landskrona med Verdandi som arrangör. Gästartisterna vid premiären är Vocal Six från Helsingborg och Annette Kumerle Lindwall från Landskrona.
– Vi är en ideell förening med en grupp entusiaster som lagt ribban högt för att detta skall bli en riktigt bra kväll för staden, med mycket värme och gemenskap i parken, säger Roger Lindskog eldsjälen bakom sångcaféerna Sjung mé på Folkets Hus som nu är redo att ta över stafettpinnen efter Anki Nilsson som allsångsledare.
Som en rekommendation vill vi nämna att det är bra att ha med sig en guldpeng i fickan. Sånghäftena kommer att kosta tio kronor och säljs nere i parken, avslutar Roger Lindskog.

Allsången pågår mellan klockan 19-20.30 och återkommer sedan ytterligare en gång i sommar, nämligen den 27/7.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser