Annons

Karnevalsartisterna klara

I förra veckan föll den sista artisten på plats inför sommarens karneval. Detta sedan det blev klart att den fyrfaldigt Grammis-nominerade visartisten Tomas Andersson Wij kommer att spela under Svenska Kyrkans årliga ”Karnevalsmässa” på lördagen. Konserten som kommer att hållas inne i Sofia Albertina Kyrka, lördagen den 16 juli, kräver uppvisande av gratisbiljett som kan hämtas ut i Svenska Kyrkans tält samma dag kl. 12.00. Hela musikprogrammet är nu spikat och bland årets artister kan nämnas Gladys Del Pilar, Patrik Isaksson, The Crucified Barbara, Jay Smith med Von Benzo, Jan Johansen, Sten & Stanley, Hasse Andersson & Kvinnaböske, Danne Stråhed med Dynamo, Adam Tensta, Daniel Adams-Ray, Ola Magnell, Mamma Mia med originalstjärnorna och många fler. Landskronakarnevalen äger rum 14-16 juli.

Läs mer om artisterna på karnevalens hemsida:
http://landskronakarnevalen.nu/program-karta/musik/

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser