Annons

Inför BP – Bois

Betydelsen av Bois seger i hemmamatchen mot Åtvidaberg i måndags kan inte överskattas. Nu står laget inför en ny utmaning då de ska möta Brommapojkarna på Grimsta IP ikväll. Det är med ökat självförtroende laget reser upp till Stockholm. Två segrar och två oavgjorda på fyra matcher har inneburit att det fria fallet som rådde i våras har bromsats upp och klättringen i tabellen har börjat, sakta men säkert. Det återstår dock hårt arbete och fortsatt flyt innan laget är på säker mark.

Mycket pekar mot att Henrik Larsson väljer att starta med samma elva spelare som senast. På avbytarbänken är Linus Olsson struken och Jesper Olsson ersätter. Vem som ersätter avgörs en timme innan match. Det är även oklart om Conny Rosén åker med. Om inte, ersätts han av Amr Kaddoura som till vardags spelar i Bois P94-lag.

Annons
 

Preliminär startelva:
Mirza Selimovic – Mikael Bengtsson, Fredrik Liverstam, Linus Malmqvist, Max Mölder – Thomas Raun, Marcus Lantz, Fredrik Svanbäck – Fredrik Olsson, Ajsel Kujovic, Surprise Ralani.
Avbytare: Conny Rosén (alt. Amr Kaddoura), Christoffer Tapper Holter, Alexander Zaim, Jesper Olsson, Patrik Åström, Alban Shipshani, Mathias Andersson.

Matchen börjar klockan 19.00. För er som inte åker upp och tittar på matchen rekommenderar vi sändningen via webb-radion. Klicka här och skrolla ner till den aktuella matchen och klicka dig vidare.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser