Annons

Det händer i midsommarhelgen

Imorgon, fredag är det midsommarafton med allt vad det innebär. På Örenäs slott firar Glumslöv folkdansgille midsommar för 28:e året i rad med start klockan 12.30. Tidigast ute är dock Tommy och Carine på Allt i Gläntan. Där börjar man klä midsommarstången redan klockan 10 på morgonen innan det blir dans runt densamma en timme senare.
Att det är traditionellt firande i Borstahusen med tivoli och dans har säkert inte undgått någon. Vem vet? kanske springer du på Eric Laurenius, Anders Friberg eller någon av de andra BBK:arna.
I koloniområdena firas det också. Ett exempel på detta är Larvi. Där klar man stången klockan 14 och klockan 20 bjuds det upp till dans. Dessutom firas det rejält ute i byarna och på Ven. Mer om midsommarfirandet i Landskrona hittar du på www.landskrona.se.

I övrigt är det ganska tunnsått vad gäller helgtips. Vi vill dock passa på att tipsa om att det på söndag är sista chansen att se Ian Berrys unika jeanstavlor på Galleri gamla staden som ligger på Norra Kyrkogränden. En lång artikel om Ian Berry kommer här på Landskrona Direkt imorgon, fredag.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser