Annons

Fartygsnamn sökes via tävling

Har du ett bra namn på Ven-Trafikens nya fartyg som nu byggs i Danmark och som från och med nästa år ska trafikera Landskrona och Bäckviken? Nu utlyser Ven-Trafikens styrelse en namntävling. Enklast deltar man genom mejla sitt förslag tillsammans med en motivering till tavling@ventrafiken.se tillsammans med sitt namn och telefonnummer.
Vinnaren erhåller en resa för två till Köpenhamn med middag, en övernattning och frukost utöver äran att ha namngett fartyget.

Det är danska Hvide Sande Skibsog Baadebyggeri som är kontrakterat för bygget och det nya fartyget kommer att levereras i augusti 2012. Fartyget är av en så kallad double-ender typ vilket innebär att det inte kommer att behöva vända i hamnarna och det sparar tid. För att öka manöverförmågan och fartygets flexibilitet utrustas det med två propellrar som kan vridas i 360 grader. Vidare kommer fartyget att utrustas med den senaste tekniken för att möta krav inom säkerhet och miljö.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser