Annons

Utvecklingsrådet informerar i september

I en interpellation ställd av oppositionsrådet Niklas Karlsson (S) undrade han på måndagens kommunfullmäktigemöte vad som händer med det utvecklingsråd som tillsattes 2010 och som skulle komma med idéer och förslag på framtidens Landskrona. Fram till dags dato har inget rapporterats trots att rådet haft ett flertal möten.
De har fått en miljon kronor till sitt förfogande men inget har hänt. Vi har inte fått reda på ett enda dugg, säger en kritisk Niklas Karlsson.
Kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg försvarar med att valet kom emellan. Han håller dock med om att det tagit lång tid innan men hävdar också att ett informationsmöte ska hållas i september. Niklas Karlsson var dock inte nöjd med svaret. Han ifrågasatte istället varför man tillsatt gruppen när man viste att den inte skulle kunna komma med förslag förrän till hösten.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser