Annons

Allt närmre en näringslivschef

Det har gått trögt med tillsättandet av ny näringslivschef. En stol som stått tom sedan omorganisationen för två år sedan i samband med nedläggningen av det kommunala näringslivsbolaget Invest in Landskrona. Med anledning av detta hade Stefan Olsson (SD) stället en fråga till kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg (FP) där han efterlyste just en näringslivschef.
– Jag beklagar att det dragit ut på tiden men nu är rekryteringen igång. Ansökningstiden för tjänsten gick ut den 15 juni, förklarade Torkild Strandberg i sitt svar.
Näringslivsfrågorna ligger nu mera under stadsledningskontoret.
– Där har de försvunnit in i den kommunala byråkratin, dundrade Lars Svensson (S) under frågestunden i fullmäktige och menade att organisationen av näringslivsfrågor ”inte bedrivs på något vettigt sätt”.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser