Annons

Strand gapar delvis tom

Ett drygt år har gått sedan kommunstyrelsen beslutade att ge klartecken för klinik på hela Strandpaviljongen. Sedan dess har inte mycket hänt med den tidigare restaurangdelen och sundets kanske bästa utsiktsplats, ställets uteservering gapar öde ännu en sommar.
– Det har pågått och pågår en dialog med Citadellkliniken HB om deras expansionsplaner och de har uttryckt ett fortsatt intresse för att utöka verksamheten och genomföra de ombyggnadsarbeten som kommer att krävas, säger Per-Olov Karlsson, servicechef i Landskrona stad.
– Vi har en överenskommelse om att Citadellkliniken HB skall lämna ett slutligt besked under augusti månad, varefter vi vet om det blir en expansion av befintlig verksamhet eller vi har att börja arbeta med andra alternativ, avslutar Per-Olov Karlsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser