Annons

Träffade Zlatan idag

Sommarlovet kunde inte börjat bättre. Flytet håller i sig för Rexhep Peci från Landskrona. Nyligen vann han en Bois-biljett i en tävling här på Landskrona Direkt men dagens möte på Kastrup slår säkert det mesta för den 14-årige fotbollsfantasten.
– Jag stod och väntade på min farbror när Zlatan och hans fru Helena stiger ut genom dörren. De kom med planet från Milano. Det var oväntat, säger Rexhep Peci som fattade mod till sig och gick fram till idolen.
– Jag frågade om han hade tid att ta vara med på en bild tillsammans med mig. Det var inga problem och Helena knäppte av bilden, säger han och erkänner samtidigt att han var ”jättenervös”.
– Det kan inte bli bättre än så här, säger Rexhep Peci som nu har ny profilbild på Facebook.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser