Annons

Patrik Johansson flyttar hem

Fotbollstränaren Patrik Johanssons äventyr i Danmark är över för denna gång. Den första juli är han tillbaka i Landskrona.
– Jag hade egentligen kontrakt med AaB från Aalborg året ut men vi hittade en lösning som går ut på att jag slutar den siste juni, säger Patrik Johansson till Landskrona Direkt.
Något nytt tränarjobb har inte Patrik Johansson och han tänker inte heller börja servera på Café 261, i vilken han är delägare.
– Det kommer jag inte att göra. Istället ska jag göra något som jag inte gjort på länge. Jag ska fira sommarsemester med familjen. Tidigare år har det bara blivit någon enstaka vecka men i år ska vi ta en rejäl semester. Sedan får vi se vad som dyker upp.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser