Annons

Ny nättidning i stan

Landskrona Direkt har fått lite konkurrens på nätet. Sedan en vecka tillbaka finns en ny digital tidning ute på Internet. Det är elever i årskurs 3-5 på Västervångskolan som under tre dagar i slutet på terminen arbetat fram en digital skoltidning.
– Det sammanföll med våra temadagar där 190 elever har fick välja mellan olika aktiviteter, säger tidningens ansvarige utgivare Stefan Andersson som tillvardags arbetar som musiklärare på skolan.
Den 17 elever starka redaktionen fick under tre dagar på att vara reportrar och främst var det klasskamraternas förehavande som dokumenterades men även en tur inom om rektorn hans med. Dessutom råkade Saga och Mirella ut för det som alla skribenter någon gång gör, nämligen att reportaget brände inne, som deras seglingshistoria gjorde.

Tidningen hittar du på http://np.netpublicator.com/netpublication/n06311058 samt via Västervångskolans hemsida.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser