Annons

Succé för jazz i Konsthallen

I söndags ljöd det härliga jazztoner från Konsthallen. Det var Viktoria Tolstoy som tillsammans med pianisten Jacob Karlzon, Mattias Svensson på bas, Krister Jonsson på gitarr och Rasmus Kihlberg på trummor, som trollband den fullsatta salen.
– Vi hade sålt 65 biljetter i förköp men många kom också utan att köpa biljett innan, säger Bertil Svensson i Jazzhouse Landskrona som arrangerade tillsammans med Landskrona Kammarmusikförening.

Viktoria Tolstoy och hennes band bjöd på inte mindre än tolv pärlor. Det var allt från ryska folkvisor till egna tolkningar av såväl Peter Gabriel som Paul Simon.Smäktande tongångar och kluriga solon fick publiken att ge stående ovationer efter konserten.
– Jag är mycket nöjd men om det blir fler liknande spelningar i framtiden vet jag inte idag. Vi får utvärdera detta och fundera vidare, avslutar en glad Bertil Svensson och delar ut blad om föreningens fasta program. Detta hittar du på www.jazzhouselandskrona.se.


Viktoria Tolstoy såg ut att trivas i Landskrona konsthall.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser