Annons

Drömmen om Hollywood börjar på Citadellet

I samband med lördagens sommarkonsert på Citadellet får ett flertal killar och tjejer chansen att få sina skådespelardrömmar uppfyllda. Det är Hollywoodregissören Bo Brundin som tillsammans med producenten och manusförfattaren San Malmström och fotojournalisten Ann Chi Erikes, kommer till Citadellet för att försöka hitta nya skådespelartalanger i samband med Sommarrock.
– Vi har haft en intresseförfrågan ute på vår hemsida och av dessa har fram till idag sju personer tagits ut. Dessa kommer på lördag att få vars ett manus och läsa på snabbt. Därefter kommer de att provfilmas, säger Tommy Olsson på Landskrona Riksteaterförening vilka är en av festligheternas arrangörer.
Därefter kommer en jury att utse en av talangerna som vinnare.
– Resultatet av provfilmningen kommer att skickas till ett antal filmbolag i Hollywood. Sedan kan vad som helst hända.

Idén uppstod i början av planeringen av sommarkonserten.
– Vi var tidigt inne på att vi skulle ha ett Hollywoodtema och det är därför vi även kommer att få Jack Nicholson på besök. Ulf Nilsson i Cadillac Band träffade då Bo Brundin som kom med idén och vi tyckte att det lät som en kul grej, säger Tommy Olsson.
Av de sju som i skrivande stund blivit uttagna är en från Landskrona. Det är 19-årige Andreas Macsotay som hoppas kunna bli den som får sin film skickad till Hollywood. Vinnaren kommer att presenteras på scenen i samband med konserten på lördag.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser