Annons

Det händer i helgen

Fredag:

  • STUDENTEN!
  • 19.00 – Beachparty (??!!?) i lilla salen på Folkets hus. Läs mer.

Lördag:

Annons
 
  • 09.00 – Mixed DM i bangolf i Badhusparken.
  • 18.00 – SOMMARROCK PÅ CITADELLET!!! Läs mer.

Söndag:

  • 09.00 – Nationell tävling i bangolf i Badhusparken.
  • 10.00 – Högmässa med körsång, vernissage och trumpetsolo i Sofia Albertina kyrka.
  • 14.00 – Invigning av utställningen Broderat på Landskrona museum. Läs mer.
  • 18.00 – Hon är ett sant naturbarn. Hennes stilkänsla och fantastiska röst älskas av många. På söndag bjuder Viktoria Tolstoy på jazz i världsklass när hon tillsammans med sitt band intar Landskrona Konsthall. Viktoria Tolstoy – numera bosatt i Malmö – slog igenom med albumet Smile, Love & Spice (1994), och har därefter gett ut bl.a. White Russian (1997) och My Russian Soul (2008). Hon har samarbetat med en rad jazzmusiker, bl.a. Esbjörn Svensson Trio, Putte Wickman, Arne Domnérus och inte minst Nils Landgren, som hon i höst ger sig ut på turné med. Viktoria Tolstoy är en explosiv och naturlig supertalang. Visste du att hon aldrig har tagit en enda sånglektion? Läs mer.
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser