Annons

Beväpnade rånare slog till mot SystembolagetTvå misstänkta gärningsmän gripna

Strax innan klockan 11 på torsdagen rånades Systembolaget i Landskrona av två maskerade och beväpnade män. Med ett gevär tilltvingade de sig en mindre summa pengar och försvann därefter från platsen till fots. Polisen lyckades dock få upp ett spår och grep två misstänkta killar i 18-20 årsåldern strax efter rånet.

Det var vittnen som iakttog att de båda hoppade in i en röd bil i närheten och denna lokaliserades cirka tio minuter efter på en adress i centrala Landskrona. Då några poliser höll bilen under bevakning i väntan på förstärkning kom en man ut ur en trappa och skulle hoppa in i bilen. Polisen grep då mannen. Samtidigt försökte en annan man smita ut bakvägen i fastigheten men även han kunde gripas. De båda är sedan tidigare kända av polisen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser