Annons

Guld på Austria Open

Säsongens sista A-klass tävling för Landskrona Taekwondo Akademi har avgjorts då Austrian Open hölls i Innsbruck, Österrike. Tävlingen hade 1100 tävlande i avancerade kadett, junior och seniorklasser.
Landskrona Taekwondo Akademis huvudinstruktör Johan Berg åkte ner som coach för Landskronas David Dragisic och fem stycken utövare från Malmö klubben Po-Eun. Utdelningen blev en guldmedalj som togs av Roberto Feldt i malmöklubben.
Under tävlingens andra dag tävlade Landskrona Taekwondo Akademis David Dragisic som ställdes mot tyskt motstånd.
– Han var något övertaggad till en början och forsade fram under matchens första rond. Han tröttnade dock under matchen och orkade inte hålla tempot uppe vilket gjorde att tysken kunde hålla i en knapp ledning under andra ronden och sedan vinna matchen, säger Johan Berg.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser