Annons

Bläddra bland Siwan-minnen

I söndags gick startskottet för årets tema på museets minnesbank, Siw Malmkvist. Fram till och med 26 augusti visas ett urval ur Siw Malmkvist-samlingen. Landskrona museum mottog materialet av en privat samlare hösten 2010.
Samlingen innehåller alla Siw Malmkvists singelskivor, stenkakor, LP-skivor och CD-skivor. Här finns bilder, tidningsartiklar ur både svenska och utländska tidningar från 1955 fram till 2010, filmer och TV-program, nothäften och affischer. En bråkdel av allt detta finns att njuta av under sommaren i Minnesbanken.
– Välkommen att bläddra bland filmisar, fotografier, nothäften, tidningsklipp och utdrag från olika TV-program från Siw Malmkvists långa karriär, hälsar Carita Hermansson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser