Annons

Dags för derby

Imorgon är det dags för prestigematch på Landskrona IP. Det är ex-Boisaren Joakim Persson som kommer med ett knippe före detta randiga lirare för att göra upp. I Ängelholms trupp hittar vi bland annat Mikael Dahlgren, Gabriel Ucar, Jonas Lindh och Jakob Augustsson.
Vad gäller Bois så pekar det mesta på att truppen kommer att bli den samma som senast då de randiga tog en efterlängtad seger mot Jönköping.
– Med tanke på att vi inte har någon avstängd och att skadeläget är praktiskt taget det samma som för en vecka sedan så kan vi utgå från att det blir samma trupp som senast, säger Henrik Larsson.
Så här såg truppen ut då: Mirza Selimovic – Mikael Bengtsson, Fredrik Liverstam, Linus Malmqvist, Max Mölder – Thomas Raun, Marcus Lantz, Fredrik Svanbäck – Mathias Andersson, Patrik Åström, Surprise Ralani. Avbytare från start var Filip Jönsson, Christoffer Tapper Holter, Adam Svensson, Linus Olsson, Linus ”U21” Olsson, Jesper Olsson, Alexander Tkacz.

Tanken om en topp-placering för Bois när säsongen är slut har fått revideras. Första prioritet i dagsläget måste istället vara att ta sig upp från nedflyttnings- och kvalplats och därefter försöka distansera sig från bottenlagen. Det är dock ingen lätt uppgift i en serie där man inte kan räkna hem några säkra segrar. Alla slår alla och varje poäng kan vara skillnad på nedflyttning alternativt fortsatt spel i Superettan. Att tänka så långt fram kan tyckas onödigt men faktum är att en tredjedel av serien är avverkad när måndagens match är spelad.

Annons
 

Matchen som döms av Jim Petersson börjar klockan 17.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser