Annons

SD: Nej tack till Idolvinnaren

Sverigedemokraterna har genom ordförande Stefan Olsson reagerat på att Idolvinnaren Jay Smith är en av de bokade artisterna till Landskronakarnevalen.
– När jag fick reda på att de ansvariga för Landskronakarnevalen bokat Jay Smith blev jag helt paff. Jay Smith är dömd för narkotikainnehav och är således inget bra föredöme för alla unga som har honom som idol. Fritidsgårdar och skolor runt om i landet har avbokat honom, efter att han greps för innehav av cannabis en andra gång. Landskrona har problem med ett ökat missbruk bland ungdomar och det här sänder ut helt fel signaler. Landskrona stad sponsrar karnevalen med 1,5 miljon kronor samtidigt som vi arbetar för att skapa ett bättre Landskrona och komma till rätta med missbruksproblematiken. Det måste till tydligare styrning och riktlinjer, säger Stefan Olsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser