Annons

Två SM-silver till LandskronaMarcus Olsson och Edwin Pettersson tog båda silver då SM i kickboxning avgjordes i Göteborg nyligen. Foto: Privat

Nyligen avgjordes svenska mästerskapet i kickboxning i Göteborg och från Landskrona kom två kombattanter. I -63kg klassen tävlade Edwin Pettersson som ställdes mot Tomas ”Totto” Heiderup från Karlskrona i finalen, vilket var den tredje SM finalen som dessa herrar möttes i.
– Personligen tyckte jag Edwin gjorde sin bästa match mot Totto, matchen var mycket jämn men tyvärr bjöd Edwin på några billiga poäng då han garderade sig lite dåligt emellanåt. Totto vann matchen och även sitt artonde raka SM guld, så det var ett väldigt rutinerat motstånd, säger Edwin Petterssons tränare Tony Berglund.

Marcus Olsson var Landskronas andra fighter i tävlingen, Marcus har gått upp en viktklass inför detta året och tävlade nu i -74kg klassen. I finalen fick han möta Micha Schilcer från Eskilstuna.
– Finalen blev väldigt jämn men Marcus kom aldrig riktigt in i matchen som han brukar göra utan motståndaren lyckades förstöra hans annars så effektiva stil. Så tyvärr fick Marcus se sig besegrad denna gång, berättar Tony Berglund.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser