Annons

Johan Norén trea på Skånska Mästerskapen

Skånska mästerskapen arrangerades i år av Landskrona Simsällskap på Citadellbadet och tävlingen blev en bra värdemätare för hemmasimmarna. Efter ett tufft läger i Spanien hade LS elitsimmare kommit hem och tagit sig an utmaningen att prestera på Skånska Mästerskapen.

Johan Norén, -86, var den simmare i Landskrona som presterade bäst när han simmade hem en tredjeplats på 200m fjärilsim. Tiden 2.19.03 var årsbästa och formen inför SM i sommar har börjat slipas.

Annons
 

Lovisa Klarén, -92, gjorde sitt bästa lopp på 200m frisim där hon blev åtta med personliga rekordet 2.24.89. Lovisa placerade sig även på 50m ryggsim med en sjundeplats och tiden 31.56.

Caroline Andersson-Ekström, -94, presterade bäst på 100m fjärilsim där hon närmade sig sitt personliga rekord när hon noterade 1.08.18 och blev åtta.

Även Adam Schön-Svensson, -91, gjorde bra lopp i helgen där hans 100m frisim och en elfteplats var hans höjdpunkt. Tiden 55.84 var personligt rekord och bådar gott inför framtida mästerskap.

– Vi gör bra insatser på DM där flera presterar på topp. Lägret i Spanien har slitit hårt med 13 träningspass på åtta dagar men det har varit nyttigt för framtiden, säger chefstränare Alexander Ström.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser