Annons

Turer till Köpenhamn hela sommaren

I lördags passade 93 Landskronabor på att ta en tur över till Köpenhamn med den före detta sundsbussen Jeppe. Hygget stod högt i tak. Smörrebröden gick åt som smör i solen och både en och två kalla danska pilsner intogs. Det var en nöjd och förväntansfull Magnus Andersson, VD på Ventrafiken som tog emot premiärresenärerna.
– Det ska bli intressant att se hur Landskronaborna ställer sig till våra resor. Vi kommer att köra två tur- och returresor i juni. I juli kommer vi sedan att testa ett annat koncept. Då kör vi enkelturer varje fredag. Sedan tar var och en sig hem med tåget när det passar, säger VD:n och meddelar att det kan bli tal om fler turer.
– För att turerna ska genomföras måste minst 30 passagerare boka men vi hoppas att efterfrågan är mycket större än så. Vid behov sätter vi gärna in fler turer på veckans övriga dagar. Det är efterfrågan som styr.

I dagsläget köps biljetterna till de planerade avgångarna i Ven-Trafikens terminal i Landskrona. Det går även att köpa biljetterna på www.hventrafikken.dk.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser