Annons

När musiken äger, fylls dansgolvet

200 dansande barn, ungdomar och vuxna, företrädesvis tjejer men även några modiga killar intog i helgen scenen på Landskrona teater. Landskrona dansstudio hade kallat till vårshow och responsen var åter total och succén ett faktum efter tre i det närmaste utsålda hus.

Årets avslutningsshow hette ”Music Rules” och nog var det så. Här bjöds under 2,5 timmes fartfylld show på allt från dansant blues, via balett till akrobatisk hårdrock och svartvita pompom-tjejer som hade fått fart på den lataste Boisaren.
– Let´s dance, sa den unge konferencieren inledningsvis och så blev det.

Annons
 


Vältajmat och storslaget…


blandades med hissnade head spins…


balett i ringdans …


med akrobatisk hårdrock i den högre skolan.


Rektor Lena Bergkvist kunde inte annat än vara nöjd med helgen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser