Annons

Minst en pinne mot J-södra gäller

I Superettans nionde omgång reser Bois till Jönköping för att möta J-södra på Stadsparksvallen. De grönklädda har inlett säsongen bra och ligger på fjärdeplats. Riktigt lika bra har det inte gått för Bois. Med sina fem poäng parkerar laget på nedflyttningsplats och har fem poäng upp till Öster som ligger just över kvalstrecket.
– Det är viktigt att vi tar med oss minst en poäng i morgondagens match, säger Henrik Larsson med allvar i rösten.
– Vi har kunnat träna ordentligt torsdag och fredag. Dessutom körde vi en matchförberedande lätt träning idag och det såg bra ut.

Det kommer dock att bli en del förändringar i truppen jämfört med senast Bois spelade. Ajsel Kujovic har känning i lårets framsida och tvingas vila. Dessutom spökar Alexander Zaim ljumske fortfarande så han stannar också hemma. Fredrik Karlssons hjärnskakning gör att även han får avvakta innan han kan bli klar för spel.
– Jag har dock ganska klart för mig hur jag ska formera startelvan men hur den ser ut berättar jag inte förrän imorgon, avslutar Henrik Larsson.

Annons
 

I motståndarlägret konstaterar vi att ex-Boisaren Pär Cederqvist inte är med då han blivit opererad i foten och är borta cirka åtta veckor.
Matchen börjar klockan 19.00.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser