Annons

Mindre kvällsöppet på museet

Museet halverar öppethållandet på kvällstid. Efter att under ett par år haft kvällsöppet både onsdag och torsdag kommer man från och med månadsskiftet endast hålla öppet en kväll i veckan.
– Vi har bland annat gått på våra besökares önskemål. De vill ha kvällsöppet, men man tycker inte det är bra att vi öppnar så sent som kl.15, de dagar vi har kvällsöppet, säger museichef Elisabeth Arvidsson. Lösningen blir alltså att man håller kvällsöppet på torsdagar och alla öppna museidagar slås portarna upp kl.12.00.
– Någon indragning är det inte tal om, utan i själva verket är det en utökning med tre timmar i veckan. Dessa öppettider tror jag också fungerar bättre under turistsäsong, då fler rör sig i centrum under dagtid, avslutar Elisabeth Arvidsson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser