Annons

Foton på klädstrecketFoto i långa rader på klädstreck kan man idag beskåda på Rådhustorget.

Ett tips till den fotointresserade är att idag ta sig till Rådhustorget i Landskrona. Klockan 11-15 arrangeras för andra året i rad Strecket – en fotografisk utomhusutställning. På Strecket hänger svartvita bilder, självporträtt, naturbilder, kor i motljus, färgfoton, konsertbilder etcetera. Bilderna är tagna av såväl glada amatörer som yrkesfotografer. Strecket är en variant av Planket som kom första gången till Sverige och Stockholm 1982 och var ett initiativ av fotografen Neil Goldstein. Efter några år dog det ut men nu blommar det upp plank över hela landet, i Malmö, Stockholm, Varberg, Göteborg och Landskrona.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser