Annons

Forskarträff i Landskrona

Under torsdag och fredag samlas ett femtiotal forskare, främst historiker, från Sverige, Norge och Danmark samt representanter från Centrum för Arbetarhistorias medlemsorganisationer på Centrum för Arbetarhistoria i Landskrona för att presentera och diskutera aktuell arbetarhistorisk forskning. Konferensen anordnas av historiska institutionen vid Lunds universitet i samarbete med Centrum för Arbetarhistoria.
Inledningstalare är professor Therkel Straede från Syddansk Universitet i Odense. Landskrona stad uppmärksammar konferensen genom att bjuda konferensdeltagarna och särskilt inbjudna gäster på ett kvällsarrangemang på Landskrona museum, vid vilket kommunfullmäktiges ordförande, Lennart Söderberg, står för värdskapet.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser