Annons

Dagens återvändare till Falcons

Falcons fortsätter likt en rockfestival att släppa ett nytt namn varje dag. Förra säsongens poängkung i division 3, Andreas Svensson, återvänder till Landskrona Falcons efter en säsong i Falken IBF. I Falken gjorde Andreas Svensson hela 49 mål och 45 assist under 2010/2011. 29-åriga Andreas har spelat flertalet säsonger med Landskrona Falcons med stor framgång och har varit med hela resan med Landskrona Falcons från botten i division 3 till toppen i Allsvenskan. Han har även spelat i Schweiz med WaSa, St Gallen. Andreas Svensson har också representerat Sverige i student-VM i Finland 2008/2009, där han gjorde 7 mål totalt.
Jag har fått suget tillbaka att spela på en hög nivå efter en mycket rolig och succéfylld säsong med Falken, där jag verkligen fick glädjen tillbaka och jag fick ösa in mål och göra mycket poäng. Det skall bli verkligen roligt att komma tillbaka till Falcons och spela i Allsvenskan med laget i mitt hjärta, säger Falcons nygamla spelare Andreas Svensson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser