Annons

Problem i backlinjen mot BrageUtlånade spelare kallas hem

Bois har rejäla problem inför morgondagens match då man tar emot Brage på IP. Inte nog med att Linus Malmqvist är avstängd efter tre varningar. Även Max Mölder missar matchen.
– Han har fortfarande problem med sin fot och eftersom det varit tätt med matcher så har han inte hunnit återhämta sig. Därför kan han inte spela imorgon, säger Bois tränare Henrik Larsson efter söndagens träningspass som ägde rum på b-plan. Anledningen till detta är att a-planen är i så dåligt skick att man valde att låta den ”vila”.

Trots de stora problemen i backlinjen är Henrik Larsson inte pessimistisk.
– Så är fotbollen. Det är bara att gilla läget.
Med anledning av den prekära situationen har Bois valt att blixtinkalla Linus ”U21” Olsson från Högaborg och Philip Andersson från Kristianstad FF, två spelare man lånat ut men kan hämta hem med 24 timmars varsel. En annan spelare som är skadad men som spelar ändå är Thomas Raun.
– När de röntgade min hand så hittade de en fraktur. Detta gör att jag är gipsad i tre veckor till. Det är klart att tyngden gör att man blir lite hämmad men inte så mycket att jag inte kan ge hundra procent, säger dansken
– Vad gäller matchen imorgon så är det tre poäng och inget annat som gäller.

Annons
 

Brage har två raka bortaförluster bakom sig. Årets första bortamatch vann de dock mot Falkenberg med 2-0. Imponerande är att man i torsdags slog Assyriska med 3-0 på Domnarvsvallen.

Henrik Larsson har plockat ut följande trupp till morgondagens kamp: Mirza Selimovic, Conny Rosén, Fredrik Liverstam, Mikael Bengtsson, Alexander Zaim, Linus Olsson, Adam Svensson, Philip Andersson, Marcus Lantz, Thomas Raun, Fredrik Svanbäck, Christoffer Tapper Holter, Mathias Andersson, Patrik Åström, Alban Shipshani, Ajsel Kujovic, Surprise Ralani, Linus ”U21” Olsson samt U21-spelaren Alexander Tkacz.

Matchen börjar klockan 19.00 och döms av Kristoffer Karlsson,

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser