Annons

Röda Korset flyttar till Venuslokalen

Röda Korsets lokalavdelning i Landskrona har länge sökt med ljus och lykta efter en ny lokal. Och nu är det klart. Den så kallade Venuslokalen på Föreningsgatan 88-90 är tom sedan några månader och lokalen är ypperlig för Röda Korset som flyttar in i höst.
– Vi har äntligen hittat ett alternativ som kommer att bli perfekt. Allt ligger på ett plan och det är viktigt för oss då många i rullstol och med rollatorer vill besöka oss. Vi kommer att flytta in senast i september. Det är dock en del som behöver målas och fixas, säger en glad Roger Gustavsson på Röda Korset.

Idag har föreningen en liten lokal på Gamla Kyrkogatan samt ett källarutrymme i hörnet av Regeringsgatan och Gjörloffsgatan där man bedriver loppmarknad.
– Förutom att det ställer till en del att ha två lokaler så är ingen av de nuvarande utrymmena anpassade för personer med rörelsehinder, säger Roger Gustavsson.

Annons
 

Med anledning av flytten har lokalföreningen flyttrea mellan klockan 12.30 till 16 den 25:e maj på Kupan, det vill säga lokalen på Gamla Kyrkogatan. Loppmarknaden på Regeringsgatan kommer dock att ha öppet en tid till.
– Är det någon som är sugen på att hjälpa till att snickra, måla eller hjälpa till med flytten så är det bara att höra av sig, avslutar Roger Gustavsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser