Annons

Flera brott uppdagade vid husrannsakan

Vid ett tillslag i Landskrona under tisdagen greps en 18-årig man. I samband med gripandet avslöjades också flera andra brott.
Vi gjorde ett tillslag i en lägenhet där vi grep en 18-årig man som var efterlyst för våldsbrott, säger en av poliserna som var med vid tillslaget.
– I samband med husrannsakan uppdagade vi flera brott där även andra familjemedlemmar misstänks vara inblandade,
säger polismannen och uppger att de väl känner till de inblandade.
– Familjen är mycket välkänd för oss. Föräldrarna har dock inte figurerat i några utredningar på denna nivån tidigare.
I den efterlyste 18-åringens rum hittades en större mängd portionsförpackad cannabis, som tillsammans med andra fynd gör att han nu även misstänks för försäljning av narkotika.
– Exakt hur mycket cannabis det rör sig om vill vi inte gå ut med innan vi förhört alla och har en klar bild över vem som gjort vad. Men det rör sig om mer än vad som är normalt att ha för eget bruk.
Tillsammans med föräldrarna misstänks 18-åringen även för brott mot vapenlagen, då det hittades två elpistoler och två hagelpatroner i lägenheten. Alla tre misstänks också för stöld alternativt häleri, eftersom man fann en bärbar dator som tidigare i år stulits från en skola i Lund. Från lägenheten säkrades även en större summa pengar.
– Det rör sig om ett femsiffrigt belopp men exakt hur mycket det rör sig om vill vi inte berätta i dagsläget, avslutar polismannen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser