Annons

Henke med mot Ljungskile?

Imorgon kväll klockan 19.00 ställs Bois inför en ny tuff uppgift då man ska möta Ljungskile på Starke Arvid Arena. Inledningen på säsongen vittnar om bra spel varvat med direkt dåligt. Tabellen talar dock ett tydligt språk. Trea från slutet efter sex omgångar och bara en seger var det väl ingen som räknade med. Lägg därtill att skadeläget är prekärt.
– Vi håller som bäst på att försöka komma i kontakt med de spelare vi lånat ut för att se om vi eventuellt kan få med två av dessa, säger tränare Henrik Larsson. Och på tal om Larsson så var det ytterst nära att han var med i truppen mot Degerfors senast.
– Vi hade inget folk, så det stämmer att jag var med. Vi behövde en 19:e spelare. Men det var aldrig aktuellt med någon match för min del överhuvudtaget. Jag är inte tränad för det, så det går inte, säger Larsson till fotbollskanalen.se.

Efter onsdagens träning vill han inte kommentera om han eventuellt ska vara med i morgondagens trupp utan hänvisar till intervjun på fotbollskanalen.se.

Annons
 

Förutom de som är långtidsskadade så fick Matthias Andersson kliva av dagens träning efter att han fått en smäll. Dessutom är Alexander Zaim sjuk. Det betyder alltså att de båda inte följer med till Ljungskile imorgon. Mycket pekar även mot att J-lagets målvakt Filip Jönsson åker med då det fortfarande är oklart om Conny Rosén kan komma loss från sitt arbete.
– När vi skrev kontrakt med Conny så trodde vi inte att det skulle bli så många matcher. Nu har det dock blivit så och kan inte Conny så får Filip åka med, säger Henrik Larsson.
Rent spelmässigt blir det inga direkta förändringar.
– Vi kommer inte att göra några förändringar. Det blir samma upplägg som tidigare men vilka som spelar vet jag inte ännu, avslutar Henrik Larsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser