Annons

Storslam i Vårslaget

Landskrona Kickboxningsförening hade tre tävlande med i helgen turnering i kickboxning som avgjordes i Ängelholm och det blev storslam.

Edwin Pettersson tävlade i -63kg och mötte en kille från Ängelholm i finalen, vilket blev en fartfull match med mycket slagväxlingar.
– Edwin vann matchen ganska övertygande och guldet var säkrat, meddelar Tony Berglund, huvudtränare i Landskrona Kickboxningsförening.

Annons
 

I -69kg klassen hade Landskrona två kämpar, det var Fredrik Nilsson och Marcus Olsson och det blev inte sämre än att det var de två som fick mötas i finalen vilket blev en väldigt tuff fight killarna emellan.
– Det såg verkligen inte ut som att de var klubbkamrater i ringen utan det var krig om poängen, menar Tony Berglund,
Marcus med mest rutin av de båda var den som plockade hem flest poäng och vann, ännu ett guld till Landskrona och även ett silver.

Som grädde på moset så utsågs även Edwin Pettersson till tävlingens bästa fighter, ett ärofyllt pris att få som röstas fram av en jury.

Detta var ett bra genrep för killarna inför SM som avgörs i Göteborg den 28 maj och visar de den form som de gjorde under denna tävlingen så är jag övertygad om att vi kommer hem med medaljer även från SM, avslutar en förhoppningsfull tränare.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser