Annons

”Inte kasta gammal flaska i naturen”

Visst var barnen med på noterna när populära Sander och Gander intog scenen på Slottscaféet. I förmiddags var det prisutdelning och underhållning för elever i förskolan och grundskolans lägre årskurser vilka deltog i gårdagens stora skräpplockardag.
Ni är Landskronas framtid. Tack till er alla för att ni städat Landskrona inför våren och sommaren, sa kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg som för dagen fick iklä sig rollen som prisutdelare i den stora slogantävlingen. Slogans som nu kommer att tryckas upp på affischer som ska synas runt om i staden.
Någon inbördes ranking av vinnarna gjordes inte.
– Ni är alla förstapristagare, underströk Torkild Strandberg och delade ut vardera 4000 kronor till de tre vinnande klasserna.

Priser gick till:
1A på Tallskolan: ”Landskrona ska växa, En ren stad blir vår läxa”
3A Alléskolan:  ”Landskrona bästa staden, ren och fin vill vi ha den”
5B Västervångskolan: ”Rent på gator och torg, släng skräpet i en papperskorg.”

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser