Annons

Intresse för SM-vecka

Landskrona stad har som ambition att ansöka om den så kallade SM-veckan 2013 tillsammans med Helsingborg. Det framgick vid senaste mötet i fritidsnämnden då förvaltningschef Göran Nyström berättade om planerna. Syftet med SM-veckan är att under en veckas tid genomföra så många svenska mästerskap som möjligt i så många av Riksidrottsförbundets 70 idrotter som möjligt.
RF ligger just nu i slutförhandlingar med Sveriges Television om formerna för framtida SM-veckor och mycket talar för att det blir en och samma värdstad för 2013 och 2014.
Det har droppat in en del intresseanmälningar redan för 2013 men så snart vi fastställt kriterierna så kommer vi att gå ut till samtliga kommuner och ge dem möjlighet att ansöka, säger Camilla Hagman, marknadschef på RF och tror att man i höst ska ha klart med värdstad för SM-veckan 2013.
– Skulle det bli så att man önskar samma värdstad två år i rad så tror jag inte vi är främmande för detta, säger Göran Nyström.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser