Annons

Bois tar emot serietvåan

På fredagen inleder Bois den femte omgången av årets Superetta då de tar emot tabelltvåan Assyriska på Landskrona IP. Precis som inför matchen mot Öster så saknar tränare Henrik Larsson ytterbackar eftersom såväl Alexander Zaim som Micke Bengtsson fortfarande dras med skador. Dessutom har Max Mölder fortfarande känning av sin fotskada.
– Det är ingen fara. Jag är inte hundra men någon fara för spel är det inte, sa Max Mölder efter torsdagens träningspass.

Någon panik på backfronten är det dock inte.
– Skulle det behövas så kan vi alltid ta hem Philip Andersson på kort varsel men där är vi inte ännu, säger Henrik Larsson.
Stämningen i truppen i veckan har varit uppåt men det har den varit tidigare också enligt Larsson.
– Det är alltid lite lågt någon träning efter en förlust men vi vet vad vi kan så det har varit bra stämning ändå.
Larsson oroar sig inte heller på det täta matchandet nu när seriematcherna varvas med cupspel.
– Att spela match är roligare än att träna så det är ingen fara med den saken.

Annons
 

Assyriska har vunnit tre matcher och har en oavgjord och förlustnollan i tabellen talar ett tydligt språk.
– Vi möter ett bra lag men vi måste tro på vårt spel. Vi måste spela som vi gjorde mot Öster även om det är lite si och så med planen. Den är i alla fall bättre nu än senast och i slutet av månaden hoppas jag att den är perfekt, säger Henrik Larsson som tagit ut följande spelare till morgondagens match.
Mirza Selimovic, Conny Rosén, Linus Olsson, Fredrik Liverstam, Adam Svensson, Linus Malmqvist, Max Mölder, Thomas Raun, Marcus Lantz, Christoffer Tapper Holter, Mathias Unkuri, Fredrik Svanbäck, Alban Shipshani, Surprise Ralani, Patrik Åström, Fredrik Karlsson, Ajsel Kujovic, Fredrik Olsson.

Matchen börjar klockan 19.00 och visas på TV4 Sport. Domare är Fredrik Lundberg från Sundsvall.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser