Annons

Kretsmöte hos Fredrikorna

Aprilmötet i fredrikakretsen ägde nyligen rum på Tages restaurang där Kerstin Raudmets, mångårig Fredrika, berättade och visade bilder från en intressant resa till Kenya. Kerstin Raudmets gav mötesdeltagarna en inblick i det kenyanska samhället. Bland annat intresserade utbildningsfrågorna i landet där det är lagstiftat att alla barn gå i grundskola de första åren. När man är i Kenya vill man naturligtvis åka på safari. Att se de stora vilddjuren är höjdpunkter på resan. Ke Kerstin Raudmets talade inte bara om ”the big five” utan om ”the big nine”. Resesällskapet hade turen att få möta dem alla: lejon, elefanter, leoparder, geparder, noshörningar, flodhästar, giraffer, bufflar och antiloper. Dessutom förekom hyenor och gamar, som kalasade på rester från lejonens måltider. En annan höjdpunkt var en färd med luftballong över savannen. Att sväva ljudlöst över markerna och se djurens värld från ovan var en hisnande men oförglömlig upplevelse. Ordförande Ingrid Bengtsson tackade föredragshållaren med blomma och presentkort.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser