Annons

Bussade hund på man

Två, ännu oidentifierade, män ställde till det för ett par personer på Bryggaregatan runt midnatten mot fredagen. Först ska de ha sexuellt antastat en kvinna som gick förbi de båda männen. En halvtimme senare ska de ha bussat en större hund på en manlig fotgängare. Mannen fick bitsår på ett knä och en hand. En av männen ska dessutom ha slagit den målsäganden med en flaska. Då polisen kom till platsen var de båda männen och hunden borta men enligt Göran Hassel på polisens informationsavdelning kommer man troligtvis att kunna identifiera de båda männen inom kort eftersom såväl målsägandena som andra vet vilka personer det rör sig om. Männen är misstänkta för sexuellt ofredande samt misshandel.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser