Annons

Lars Nilsson vann på Ven

När årets vårupplaga av kustfiske på Ven arrangerades av Eslöv Ringsjöns SFK, mötte deltagarna upp i Landskrona, för vidare transport till Bäckviken på Ven. Efter platslottning var förväntningarna höga, med tanke på fjolårets goda resultat. Räka och borstmask var favoritbetet och det märktes ingen större skillnad på vad man använde av båda dessa.

Efter fyra timmar var det ganska jämnt mellan deltagarna på östra sidan, medan de som begett sig till norra delen haft större lycka. Övervägande delen av fångsterna bestod av skrubbskädda, medan enstaka deltagare fick några torskar.

Annons
 

Segrare i seniorklassen blev efter invägningen Lars Nilsson med 7580 gram, vilket var drygt 3 kg mer än tvåan Jan Bergqvist. I juniorklassen gick segern till Max Eriksson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser