Annons

18-åring stoppades med tårgas

Polisen fick rycka ut till järnvägsstationen och ta hand om en 18-årig kille som varit våldsam på tåget mellan Helsingborg och Landskrona. Det var i samband med en biljettkontroll som mannen blev våldsam. Han hade nämligen inte någon biljett och då konduktörerna skulle ge honom en bot så blev han aggressiv. Att polisen grep honom på stationen hjälpte inte. 18-råringen fortsatte att sätta sig på tvären och tillfogade bland annat en av poliserna skrapsår och andra blessyrer. Till slut lyckades ordningsmakten få bukt med bråkstaken med hjälp av tårgasspray. 18-åringen som är hemmahörande i Lidköping är efter händelserna misstänkt för våld och hot mot tjänsteman, våldsamt motstånd, bedrägligt beteende samt ringa narkotikabrott.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser