Annons

Zaim tillbaka mot GIF Sundsvall Peter Karlsson och Max Mölder skadade

Henrik Larsson aviserar en del förändringar i måndagens Bois-trupp som ställs inför GIF Sundsvall på Landskrona IP. Bland annat så finns inte Max Mölder med i truppen.
– Han har fått en smäll på foten och är inte hundra även om han tränade idag. Vi vill helt enkelt inte riskera att det blir värre, säger Henrik Larsson efter söndagens träningspass på en soldränkt a-plan.

Glädjande är dock att Alexander Zaim är tillbaka.
– Jag har kört två hela pass och känner mig helt återställd, säger Zaim efter söndagens träningspass.
– Jag vet dock inte om jag är med i startelvan. Adam Svensson har gjort bra ifrån sig.

Annons
 

Vad gäller Peter Karlsson så blir han borta ett flertal omgångar.
– Han fick en smäll på axeln i slutet av matchen och blir borta minst fyra veckor, säger Henrik Larsson.

Matchen mot Sundsvall är viktigt. Gästerna, som även de var tippade att tillhöra toppen av serien, har kammat noll de två första omgångarna och som bekant har Bois ”bara” lyckats ta en pinne. Henrik Larsson är dock inte orolig.
– Vi har gjort en dålig halvlek på fyra matcher. Därför ser jag med tillförsikt an framtiden. Vad gäller morgondagens möte så kommer det naturligtvis att bli tufft. Vi kommer att försöka spela vårt spel medan Sundsvall kommer att försöka göra det svårt för oss.

Bois ställer upp med följande trupp. Mirza Selimovic, Conny Rosén, Linus Olsson, Linus Malmqvist, Fredrik Liverstam, Adam Svensson, Alexander Zaim, Thomas Raun, Marcus Lantz, Fredrik Svanbäck, Mathias Unkuri, Christoffer Tapper Holter, Fredrik Karlsson, Fredrik Olsson, Amethyst Bradley Ralani, Ajsel Kujovic, Alban Shipshani, Patrik Åström.

Matchen börjar klockan 19.20 och döms av Bojan Pandzic från Hisings Backa.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser