Annons

Stadshuset rustas upp Kommer stadshuset att säljas?

Samtidigt som Stadshuset skall rustas upp för si så där två miljoner kronor diskuteras en eventuell försäljning av fastigheten.
– Vi kan inte först besluta om miljoner för en upprustning och sedan sälja Stadshuset, anser oppositionsrådet Niklas Karlsson (S) och menar att Stadshuset först skall plockas bort från säljlistan innan medel för renovering beviljas.
– En eventuell försäljningen som jag ser det ligger många år fram i tiden, förklarade servicechef Per-Olof Karlsson när han redogjorde för planerna inför kommunstyrelsens möte.
– Om så är fallet är det lätt att plocka bort huset från säljlistan, menar Niklas Karlsson.
Anledningen till ombyggnaden är bland annat den omflyttning som skett i och med bolagiseringen av Landskrona Energi och Landskrona Kraft. Dessutom skall en ny reception skapas i entréplanet. Finansiering kan ske inom de anslag som redan finns beslutade för drift och mindre fastighetsinvesteringar med totalt två miljoner kronor.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser