Annons

Våldsamt rånförsök mot par i Häljarp

Sent på skärtorsdagskvällen råkabde ett par i 60-årsåldern ut för ett rånförsök i sitt hem i Häljarp. Paret vaknade av att det ringde på dörren och då de öppnade stormade två maskerade män in i hemmet och krävde att få pengar. Enligt uppgift ska av gärningsmännen var beväpnad med någon typ av skjutvapen och då tumult uppstod avfyrades vapnet. Ingen person skottskadades men båda chockades och mannen fick ett slag i ansiktet vilket fick till följd att han fördes till sjukhus. De båda rånarna försvann från platsen och har, utan framgång, eftersökts av polisen som använt såväl hundar som helikopter i jakten. Polisen har förhört mannen under fredagen men vad polisen kommit fram till är än så länge något som man håller för sig själv.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser