Annons

Fängelse för två

Fyra män i åldern 23-33 har dömts för en rad olika brott i samband med en rättegång på Lunds tingsrätt. Längst straff fick 33-åringen. Polisen fann i januari drygt 55 gram kokain i mannens lägenhet och för detta får han sitta bakom lås och bom i ett år och fyra månader. Samma man har också tillsammans med en 25-åring dömts för bland annat rattfylleri, olovlig körning och hot mot tjänsteman. 25-åringen som dömdes för trafik- och narkotikabrott fick villkorlig dom med samhällstjänst 130 timmar. Den senare åkte även dit för häleri och vapenbrott tillsammans med en 23-åring. Han fick sex månaders fängelse för detta samt ett par fall av narkotikabrott. Slutligen dömdes en 26-åring till villkorlig dom och 2000 kronor i böter för narkotika- och trafikbrott samt stöld.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser