Annons

Ny upplaga av Tjejmässan

Idag går den nionde upplagan av den populära Tjejmässan i Landskrona av stapeln. Mässan hålls i det nya Aktivitetshuset och i vanlig ordning är det Fält & Fritid tillsammans med en grupp engagerade tjejer som arrangerar mässan.

Klockan 13.00 öppnas portarna till Aktivitetshuset på Gullstrandskolan och den nionde upplagan av Tjejmässan i Landskrona. Mässan är öppen för alla tjejer från 13 år och syftet är att erbjuda tonårstjejer i och utanför Landskrona en rolig dag, bara för dem, där de kan mötas för att testa och upptäcka nya saker.

Annons
 

På Tjejmässan kommer organisationer, föreningar, företag och kreativa själar att presentera sig själva och sina verksamheter. I årets digra utbud finns dansskolor, dansgrupper, Ungdom mot rasisms lokalgrupp LA SMILE, Amnesty International, Rädda Barnen m.fl.
Under mässan kommer tjejer även få möjligheten att få håret stylat och uppsatt, bli sminkade och få massor av goda råd när det gäller hudvård och rengöring. På scen kommer mässbesökarna att kunna njuta av olika framträdanden med både sång och dans. På plats även Idol Minnah men även lokala förmågor som Madelene Liljestam och konferencier är bloggerskan Egoina.

Allt är gratis med undantag för produkter från ett UF företag samt caféet.

Annons
Annonser






















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser